Καλημέρα
Δεν αφορά το camping αυτό που θα διαβάσετε αλλά μέρος (μικρό ελπίζω) των επαγγελματιών εμπόρων της χώρας μας.
Εχω μια ψησταριά υγραερίου περίπου 18 χρόνια τώρα. Αρκετά ευχαριστημένος από την χρήση της αλλά όπως οι περισσότερες αυτές της ηλικίας έχει θέμα με τον καυστήρα (το φλόγιστρο) της. Το πρόβλημα μεγαλώνει διότι αν και όταν την αγόραζα η εταιρία κατασκευής ήταν από τα πρώτα ονόματα στην Αμερική τώρα ποια δεν υπάρχει.
Ανταλλακτικά φυσικά μετά από τόσα χρόνια στην Ελληνική αγορά δεν βρίσκω. Πέρυσι χρειάστηκε να αλλάξω τον καυστήρα της και κατάφερα να εντοπίσω ένα κατάστημα στα βόρεια προάστια που πουλούσε έναν που ταίριαζε με τον δικό μου και μάλιστα με πέντε χρόνια εγγύηση. Φυσικά και τον αγόρασα.
ΤΙ έγινε; μα φυσικά χάλασε μέσα σε 14 μήνες. Είχα κρατήσει όμως τη συσκευασία και την απόδειξη αγοράς. Επικοινώνησα με το κατάστημα και τους ενημέρωσα. Η αντίδραση τους; και τι μου το λες εμένα τράβα στο κατασκευαστή να ρύθμισης την εγγύηση σου. μα του λέω πέρσι μου έλεγες ¨εγώ είμαι εδώ¨ τώρα τι μου λές;
Δεν ξέρω τίποτα εγώ είμαι πρώτο όνομα εδώ δε θα ασχοληθώ με εσένα και μου το έκλεισε!!!
αυτά
Πως αντιλαμβάνεται την εγγύηση προϊόντων μικρό μέρος των επαγγελματιών
- kastrinos
- ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗΣ
Πως αντιλαμβάνεται την εγγύηση προϊόντων μικρό μέρος των επαγγελματιών
τα ύστερα τιμούν τα πρώτα
- Batfalcon
- ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗΣ
Re: Πως αντιλαμβάνεται την εγγύηση προϊόντων μικρό μέρος των επαγγελματιών
Αν λοιπόν έχεις διάθεση, πάρε την απόδειξη, την εγγύηση και πήγαινε στην Προστασία Καταναλωτών και τράβα του μια αναφορά. Να δεις μετά, το ξανακάνει;
As always... The only difference between men and boys, is the price of their toys!
- kastrinos
- ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗΣ
Re: Πως αντιλαμβάνεται την εγγύηση προϊόντων μικρό μέρος των επαγγελματιών
Η εμπειρία μου σε ότι αφορά την ένωση καταναλωτών δεν είναι ευχάριστη αλλά θα το ψάξω μιας και πέρασαν χρόνια από τη τελευταία φορά που ασχολήθηκα με τέτοιο θέμα.
Έκανα κάτι άλλο, βρήκα το Site της κατασκευάστριας εταιρείας και τους ενημέρωσα σχετικά με το πρόβλημα του ανταλλακτικού αλλά και τη συμπεριφορά του έμπορου.
Μου απάντησαν ότι ισχύει η εγγύηση κανονικά και μου ζήτησαν φωτογραφίες από το χαλασμένο ανταλλακτικό. Τώρα περιμένω απάντηση για το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα.
Έκανα κάτι άλλο, βρήκα το Site της κατασκευάστριας εταιρείας και τους ενημέρωσα σχετικά με το πρόβλημα του ανταλλακτικού αλλά και τη συμπεριφορά του έμπορου.
Μου απάντησαν ότι ισχύει η εγγύηση κανονικά και μου ζήτησαν φωτογραφίες από το χαλασμένο ανταλλακτικό. Τώρα περιμένω απάντηση για το τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα.
τα ύστερα τιμούν τα πρώτα