ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Ότι αφορά το φόρουμ τι δεν μας αρέσει..... τι θα θέλαμε να έχει.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
stefanos
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗΣ
Ονομα: ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ειδος Τροχοσπιτου: Ρυμουλκουμενο

ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από stefanos » Κυρ Ιαν 12, 2025 3:53 pm

Χρόνια Πολλά και καλή Χρονιά σε όλους με πολλά και ασφαλή ταξίδια. Πέρασαν κιόλας 9 χρόνια από την δημιουργία του φόρουμ και φυσικά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε….. οι λόγοι πολλοί. Θα ξεκινήσω με μια προσωπική αναδρομή στο χώρο του τροχοσπίτου και των φόρουμ που υπήρχαν. Το 2008-2009 ψαχνόμουνα να αγοράσω τροχόσπιτο, πληροφορίες στο διαδίκτυο με το σταγονόμετρο και σερφάροντας πέφτω πάνω στο icamp το πρώτο και αξεπέραστο στο χώρο του τροχοσπίτου και του αυτοκινούμενου. Κάνω την πρώτη χαζή ερώτηση και προς έκπληξη μου βροχή οι απαντήσεις χωρίς ίχνος ειρωνείας απαξίωσης και όλης αυτής της τοξικότητας που υπάρχει στο fb.Κατέβηκα Αθήνα να δω τροχόσπιτο, με περιμέναν μέλη που δεν γνωριζόμασταν, με φιλέψανε και με βοήθησαν σε ότι χρειαζόμουνα(γειά σου κύριε Γιώργο γειά σου Αλέξη).Τελικά αγόρασα από την Θεσσαλονίκη με την βοήθεια του φίλου Βασίλη(θα χαρώ να σε δω εδώ μέσα και να ξαναδιαβάσω τα πολύ όμορφα ταξιδιωτικά σου) ο οποίος ήρθε κατευθείαν από την δουλεία…… και έπεφτε κάτω από το τροχόσπιτο και να το ελέγξει. 2010 και η πρώτη μου εξόρμηση με τροχόσπιτο……… Στυλίδα στην 1η Πανελλήνια συγκέντρωση του φόρουμ…. Πάνω από 100 άτομα βρεθήκαμε σε μια μοναδική συνάντηση τηρουμένων των αναλογιών ότι ούτε πολλά τροχόσπιτα κυκλοφορούσαν ούτε αυτοκινούμενα. Μετά την συνάντηση αυτή λίγο οι λάθος χειρισμοί των διαχειριστών λίγο το πείσμα κάποιων μελών οδήγησε στο κλείσιμο του icamp, το άνοιγμα του ourcamp, το οποίο έκλεισε, το άνοιγμα του δεύτερου ourcamp, to οποίο έκλεισε και αυτό και το άνοιγμα των ταξιδιάρηδων το οποίο υφίσταται μέχρι και σήμερα. Στο πέρασμα αυτών των χρόνων δημιουργηθήκαν φιλίες που κρατάνε μέχρι και σήμερα. Το φόρουμ αυτό στήθηκε με μεράκι και προπαντός σε σωστές βάσεις(πληρωμένο σέρβερ φιλοξενίας, οι φωτογραφίες ανεβασμένες κατευθείαν στο φόρουμ και όχι μέσω άλλων site με το φαινόμενο μετά από καιρό να διαβάζεις κάποια ανάρτηση και να λείπουν οι φωτογραφίες).Το μέγα λάθος ήταν το άνοιγμα σελίδας και ομάδας στο fb (κάτι που ήταν απαραίτητο για να γίνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό αλλά ώς εκεί)Το facebook με την δύναμη του κατάπιε το forum τα 200 μέλη γίναν 1.000 μετά πέντε χιλιάδες δέκα χιλιάδες φτάσαμε στα δέκα επτά χιλιάδες και το αποτέλεσμα;;;;; φωτογραφίες χωρίς νόημα και πληροφορίες……πληροφορίες χαμένες στις απανωτές δημοσιεύσεις ειρωνείες-απαξίωση-τοξικότητα και το κερασάκι στην τούρτα να μου υπαγορεύουν και να σβήνουν δημοσιεύσεις σε εμένα που είμαι διαχειριστής τι θα πώ και ποια δημοσίευση θα κατέβει και ποια θα παραμείνει. Όποτε προσωπικά θα είμαι μόνο εδώ…όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του σε υγιές περιβάλλον να βοηθήσει τους καινούργιους, να μαθαίνουν οι παλιοί και να γίνουμε μια όμορφη παρέα όπως είμασταν παλιά.
Καλή Χρονιά και πάλι.

Άβαταρ μέλους
sotyanif
ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗΣ
Ονομα: Σωτήρης
Ειδος Τροχοσπιτου: Αυτοκινουμενο

Re: ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από sotyanif » Κυρ Ιαν 12, 2025 11:11 pm

Στέφανε, παλιέ μου φίλε, Καλή Χρονιά να έχουμε 8-)
Αναπολώ τις εποχές εκείνες, με την όρεξη και το πάθος που υπήρχε 8-)
(Icamp,Ourcamp,Mycamp,Taxidiarides, :? )
Δυστυχώς, ΟΛΕΣ οι διαπιστώσεις σου,ΙΣΧΥΟΥΝ ;)
Το φατσοβιβλίο, είναι κακό σπυρί, για την επικοινωνία, τον σεβασμό, την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον των μελών αναμεταξύ τους, σε σχέση με τα φόρα(φορουμ)
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και με το δικό μας φόρουμ https//www.vwbusclub.gr .όπου είμαι συνδιαχειριστής :cry:
Εμείς αποφασίσαμε, να το αφήσουμε να σβήσει.
Την βιβλιοθήκη μόνο να κρατήσουμε, σε στικάκι,να το μοιράσουμε σε όποιον ενδιαφέρεται
Η εποχή μας, θέλει να τρέχουν τα πράγματα, να είσαι απλώς, ένας θεατής χωρίς δυνατότητα συμμετοχής-επίδρασης και διαμόρφωσης συνθηκών, καταστάσεων, θέσεων :|
Θέλει μεγάαααλη επιμονή και υπομονή το φόρουμ :roll:
Εύχομαι να αντέξεις-αντέξουμε ;)
Η φύση,είναι το ΣΠΙΤΙ μας!

Άβαταρ μέλους
stefanos
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗΣ
Ονομα: ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ειδος Τροχοσπιτου: Ρυμουλκουμενο

Re: ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από stefanos » Δευ Ιαν 13, 2025 8:53 pm

Καλή Χρονιά να έχουμε Σωτήρη.Αυτό που έγραψες αποφασίσαμε να σβήσει ειλικρινά με πλήγωσε.Στο μυαλό μου εμένα το φόρουμ είναι σαν το καφενείο- ουζερί της γειτονιάς στο οποίο θα πάει κάποιος γιατί ξέρει τι θέλει(όμορφο περιβάλλον και καλή παρέα). Το facebook είναι σαν τα μεγάλα club, πολύς κόσμος(είδα πόρτα ανοιχτή και μπήκα να δω τι γίνεται) πολλοί πειρασμοί και αρκετοί κίνδυνοι. Από τα δυο θα προτιμήσω τον καφενέ και ας είμαστε λίγοι.Άλλη τοξικότητα δεν την αντέχω!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ FORUM”